Onze opdracht

De verdediging van de collectieve en individuele beroepsbelangen van de leden - en hun informatie - behoren tot de hoofdopdrachten van onze organisatie.
Het VSOA Groep Proximus, is een Representatieve
Vakorganisatie. In deze hoedanigheid nemen onze mandatarissen deel aan alle onderhandelingen en overleg op alle niveaus, zowel nationaal als regionaal als lokaal.
Als voorstander van het overlegmodel geven we steeds voorrang aan de dialoog. Niettemin nemen we evenzeer onze verantwoordelijkheden wanneer actie het ultieme wapen lijkt te zijn om onze legitieme eisen kracht bij te zetten.

De openbare sector, en meer bepaald de Autonome Overheidsbedrijven, worden meer en meer meegezogen in de stroomversnelling die het gevolg is van de toegenomen roep naar rendabiliteit en flexibiliteit. De dreigende privatisering van delen van de openbare sector is eveneens een steeds groeiend probleem.

Daarom streeft het VSOA Groep Proximus, naar het behoud van een dynamische en efficiënt werkende openbare dienst die ten dienste van de bevolking staat en die qua prestaties aan de hedendaagse noden beantwoordt. Maar ook naar een Proximus die een volwaardige toekomstgerichte tewerkstelling aan zijn medewerkers biedt, met voldoende doorgroeimogelijkheden en een eerlijke marktgerichte verloning.

Zoals U kunt vaststellen biedt het VSOA Groep Proximus, U meer dan redenen genoeg om ons uw vertrouwen te schenken.

 Aarzel niet om onze familie te vervoegen en om er rond u over te spreken!

Jean-Claude Philippon
Nationaal Voorzitter

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten