Financiën

Centrumgalerij BLOK 2
4e verdieping
Kleerkopersstraat 15-17
1000 Brussel

02 226 41 11 02 226 41 10 info@vsoa-slfp-fin.eu

www.vsoa-slfp-fin.eu

Voor wie komt VSOA Financiën op ?

Het VSOA Groep Financiën is een syndicale organisatie die van geen enkele politieke of filosofische invloed wil afhangen en waarvan de leden zich herkennen in een ontwerp van maatschappij gebaseerd op de principes van vrijheid en solidariteit. Onze organisatie stelt zich ten dienste van haar leden, die elk vrij hun mening uiten, hun vertegenwoordigers verkiezen en ze aldus de opdracht geven hen te verdedigen.

Woord van de voorzitter

Wij bestaan door, en voor onze leden.

Het VSOA Groep Financiën hanteert recent de slogan  dat “niet het uitvaren uit de haven van vertrek het succes bepaalt  van een reis, maar het invaren in de haven van bestemming” . Daarmee willen wij benadrukken dat onze beroepsorganisatie een duidelijk doel voor ogen heeft : het maximaal behartigen van de individuele belangen van onze leden en van de collectieve belangen van de personeelsleden van de Federale Overheidsdienst Financiën, de Pensioendienst voor de Overheidspensioenen (Pdos), het personeel van Fedorest, de Koninklijke Schenking en andere al dan niet afzonderlijk bestuurde overheidsinstellingen waarvan onze leden deel van uitmaken.

Perscontacten

Woordvoerder
Stefaan Slaghmuylder

functie: Nationaal voorzitter
tel. +32 (0)476 30 86 89
stefaan.slaghmuylder@vsoa-fin.eu

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten