Enquête over de impact van partnergeweld op de werkomgeving

12/05/2017 - 11:49

(12/05/17) - Partnergeweld is een belangrijk maatschappelijk probleem en wie het meemaakt, ondervindt hiervan ook gevolgen op het werk.

Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen wil graag meer te weten komen over de impact van partnergeweld op de werkomgeving. In samenwerking met de vakbonden lanceert het Instituut daarom een enquête over de ervaringen van werknemers met partnergeweld.

In deze enquête worden werknemers bevraagd over hun ervaringen met partnergeweld, wat voor impact dit heeft op hun functioneren, hoe ze ondersteund worden en of hun werkomgeving hierin een rol kan spelen.

Het Instituut doet dan ook een oproep aan alle werknemers, ook al maakten ze zelf geen partnergeweld mee, om volledig anoniem aan de enquête deel te nemen. Iedere persoon van 18 jaar of ouder kan deelnemen.

Klik hier om de enquête in te vullen of voor meer informatie.

De resultaten van de enquête en de concrete aanbevelingen die het Instituut op basis van deze enquête zal formuleren, zullen op een studiedag in het najaar van 2017 voorgesteld worden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten