Syndicalisme en cultuur hand in hand !

01/06/2017 - 17:08

45 Jaar VSOA

UITNODIGING 

Naar aanleiding van de 45ste verjaardag van het VSOA hebben wij het genoegen u uit te nodigen op onze « open deur dag » op vrijdag 16 juni tussen 15.00 u en 20.00u in onze lokalen, Centrumgalerij blok II nr. 244, 3de verdieping, Kleerkoperstraat te 1000 Brussel.

Marc De Mulder
Voorzitter VSOA Post

Wij hebben alle soorten instanties geraadpleegd voor sponsoring om dit cultureel erfgoed niet te laten verloren gaan, maar stonden steeds voor gesloten deuren. Tot wij, met de hulp van bpost  dit project hebben kunnen uitwerken om in een beperkte oplage deze twee bladen zegels te laten drukken van de foto’s die we maakten van onze muur.

Deze postzegels zullen te koop worden aangeboden op onze open deur dag van 16 juni 2017. De winst zal integraal dienen om de instandhoudingswerken die wij hebben laten uitvoeren te bekostigen!

Gezien de zeer beperkte oplage kan u vooraf intekenen voor de aankoop van deze zegels.

Kostprijs voor één blad: 15 euro. Indien u wenst dat we ze verzenden naar u thuis, komen er 2 euro port en verpakkingskosten bovenop.

Bestellen kan via mail: slfp-vsoa.kinschn@outlook.be

Betaling gebeurt hetzij ter plaatse hetzij op nummer BE65 0000 6745 3796 van VSOA Groep Post te 1000 Brussel.
Melding : zegels blad 1 en/of 2  (volgens uw keuze)

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten