Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Voordelen

Samen met de uitstekende dienstverlening en een professionele verdediging van je belangen, geniet je van een ruim aanbod van voordelen.

Hiervoor ging VSOA in zee met Merits & Benefits. Al 10 jaar zorgt Merits & Benefits via een online-platform voor onklopbare voordelen aan personeelsleden. Hun missie is ook één van onze prioriteiten voor onze leden: de koopkracht verhogen en meer ruimte creëren om van het leven te genieten!

Dankzij onze samenwerking biedt VSOA nu zijn leden nu de meest interessante kortingen en voordelen bij honderden handelszaken, winkelketens, pretparken en webshops. Bovendien hebben we de bestaande VSOA-voordelen geïntegreerd in het voordelenplatform.

Je lidgeld heb je bij het VSOA zo terugverdiend!

Hou dus zeker de website www.vsoa-voordelen.be goed in het oog want we zorgen regelmatig voor vernieuwing en je kan er deelnemen aan wedstrijden.

Bedrijven bieden je een korting op verschillende manieren. Ontdek ze allemaal en doe volop je voordeel:

  • je koopt een voucher en winkelt met korting. Dit is cumuleerbaar met eventuele andere kortingen.
  • je gaat naar de webshop van een handelaar of winkel en koopt daar met korting.
  • je print een kortingsbon af of toont die kortingsbon op het scherm van je smartphone.
  • je toont de VSOA-voordeelkaart op de achterkant van je lidkaart of op het scherm van je smartphone via de website. De handelaar scant de barcode en verleent de korting.
  • je koopt tickets aan een verminderd tarief voor een bezoek aan een pretpark, bioscoop, …

Registreer je

Ben je lid bij VSOA en heb je je lidkaart ontvangen?

Registreer je dan snel op www.vsoa-voordelen.be en geniet van het voordelenpakket!

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten