VSOA Young

Lang Levenstraat, 27-29
1050 Brussel

02 549 52 00 02 514 16 95 young@vsoa.eu

Voor wie komt de Groep VSOA-Young op ?

Het hoofddoel van onze activiteiten is erover te waken dat onze belangen optimaal en zo constructief mogelijk behartigd worden. Dit uniek project, dat zich nog in een beginstadium bevind, heeft al een zeker succes geboekt. Onze werkgroep neemt zich niet alleen voor om Uw werksfeer zo aangenaam mogelijk te maken maar ook om U toe te laten op een voordelige manier deel te nemen aan een aantal activiteiten. Om dit laatste te realiseren zijn we aan een marktonderzoek begonnen om bedrijven en organisaties te vinden die U kunnen toelaten vrijetijdsbestedingen te beoefenen voor een vriendenprijsje.

De leden van VSOA-Young

Syndicalisme voor jongeren... door jongeren

Binnen het Secretariaat generaal werd het licht op groen gezet voor een uniek project binnen het Openbaar Ambt. We hebben het hier over een "werkgroep" die zich specifiek op de problemen van de jongeren richt. Alle beroepssectoren worden vertegenwoordigd door jonge afgevaardigden die meer dan vertouwd zijn met de problemen binnen hun groep. De opdracht van onze werkgroep is het inventariseren van de specifieke problemen, deze te evalueren en oplossingen uit te werken en voor te leggen aan de hogere instanties.

De Young

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten